فراخوان جذب ایده در حوزه محتوا
اطلاعات بیشتر
مشاوره رایگان 02191097118

6 استراتژی بازاریابی محتوا برای استارت آپ ها

خانه » استراتژی محتوا » 6 استراتژی بازاریابی محتوا برای استارت آپ ها

6 استراتژی بازاریابی محتوا برای استارت آپ ها

رؤیاهای بزرگ، اما بودجه‌ی محدود! شما تنها نیستید…

اگر شما قصد ساختن رؤیایی بزرگ را دارید ولی بودجه‌‌ی محدودی دارید، بدانید که تنها نیستید و همه‌‌ی کسب‌ و کارهای کوچک با این مشکل دست‌ به‌ گریبانند. نکته‌ی با اهمیت این است که غالباً استراتژ‌ی‌های شرکت‌های بزرگ برای کسب‌ و کارهای کوچک، جواب نمی‌دهند. تنها چیزی که شما به عنوان یک کسب‌ و کار کوچک نیاز دارید این است که باهوش باشید و متفاوت از رقبای بزرگ خود فکر کنید. خبر خوب این است که بازاریابی محتوا یکی از اثربخش‌ترین انواع بازاریابی برای بودجه‌های محدود و کسب‌ و کارهای کوچک با تعداد افراد کم است. در حقیقت هر کسب‌ و کاری برای بازاریابی محتوا مستلزم استراتژی‌های خاصی است:

1) داستان سرایی:

چگونگی تأسیس کسب و کار و مشقت‌هایی که بنیان‌گذار شرکت با آن مواجه بوده را در قالب داستان بیان کنید. این راه ساده‌ترین شیوه‌ی برقراری ارتباط با افراد است. فراموش نکنید انگیزه مهم‌ترین نکته‌ای است که باید از روح  داستان شما به مخاطبانتان انتقال یابد نه ناراحتی.

2) بازاریابی از طریق افراد بانفوذ:

قطعاً می‌دانید آنچه برای بازاریابی محتوا نیاز دارید مهارت‌های رسانه‌ای است. این رویکرد نسبت به رویکرد کسب و کارهای بزرگ متفاوت است. در حقیقت شرکت‌های بزرگ با استخدام یک تیم بازاریابی محتوا تلاش می‌کنند این مهارت‌ها را بسازند. با این حال شرکت‌های تازه تأسیس در صورت شراکت با افراد با نفوذ می‌توانند به تأثیر مشابه‌ای دست یابند. چرا که آن‌ها به خوبی می‌دانند که مخاطبان چه محتوایی را می‌پسنند.

3) اولویت قرار دادنِ مخاطبان خود:

بسیاری از تولیدکنندگان محتوا آن‌چنان روی تولید مداوم محتوا و پیگیری بازگشت سرمایه متمرکزند که هدف نهایی بازاریابی محتوا به عبارتی جذب مخاطب را فراموش می‌کنند. اگر شما محتوای ارزشمند برای مخاطبانتان تولید کنید، زمانی که آن‌ها به خدمات شما نیاز پیدا ‌کنند، بدون شک تصویر برند شما اولین تصویری است که در ذهنشان ترسیم می‌شود.

4) اولویت با حفظ مخاطبان:

43 درصد از صاحبان استارت‌آپ‌ها معتقدند که بهبود تجربه‌ی مشتریان فعلی و حفظ آنان یکی از استراتژی‌های افزایش رشد درآمدشان بوده و جزء اولویت آن‌ها محسوب می‌شود. بنابراین بهتر است برای مخاطبان فعلی خود نیز به صورت جدی محتوا تولید کنید و این مسئله اغلب به معنی همکاری نزدیکتر با کارکنان بخش ارتباط با مشتری است. چرا که آن‌ها بهتر از بازاریابان می‌دانند که مشتریان به چه چیزی نیاز دارند.

5) حضور در شبکه‌های اجتماعی دارای مخاطب بیشتر:

این نکته را به خاطر داشته باشید که حضور شما در شبکه‌های اجتماعی که در آن مخاطب ندارید بی‌تأثیر و بی فایده است. حضور در دو یا سه شبکه اجتماعی پر مخاطب کافی است. چنانچه این رویکرد را با اولویت قرار دادنِ مخاطبان خود ادغام کنید، می‌توانید بفهمید مخاطبان مورد نظر شما در کدام شبکه‌ی اجتماعی حضور بیشتری دارند.

6) نگارش یک کتاب:

برخی معتقدند نگارش کتاب یکی از تاکتیک‌های بازاریابی محتوا محسوب می‌شود. نگارش کتاب الکترونیک برای برخی کسب‌ و‌ کارها یکی از موفق‌ترین استراتژی‌های بازاریابی محتوا محسوب است. کتاب شما می‌بایست شرکت شما را تبلیغ کند. به عبارتی کتاب یک ابزار بازاریابی چند منظوره محسوب می‌شود که منجر به ایجاد اعتبار شرکت شده، مخاطبان بیشتری را بوجود آورده، به شما مخاطبان احتمالی و جدید بیشتری ارائه کرده و محتواهای آن را می‌توان در قالب محتوای دیگر مورد استفاده قرار داد.

در بسیاری از موارد اینکه شما یک کسب‌ و کار کوچک هستید، کارتان را به مراتب از اینکه یک شرکت‌ بزرگ باشید، راحت‌تر می‌کند. بازاریابی محتوا یکی از آن موارد است. شما می‌توانید به خوبی از انعطاف‌پذیری و خلاقیت خود برای دریافت نتایج بهتر استفاده کنید.

برای ما بنویسید که به چه موضوعی علاقه مند هستید تا برای شما تولید محتوا شود ؟

ترتیبی که فرامحتوا برای خواندن این دسته از مطالب پیشنهاد میکند :

مطالب مرتبط با این مقاله  
۰ دیدگاه

نظر خود را بنویسید

اطلاعات شما اسپم نمیشود ، اگر راهکاری پیرامون نظر شما داشته باشیم رایگان مشاوره و همکاری میکنیم