- توضیحات
- پرسش و پاسخ
- سوالات متداول
آموزش تولید محتوا برای فریلنسرها
7 گام اساسی برای اینکه بدانیم چگونه تولید محتوا کنیم؟
اگر شما دوست دارید به عنوان فریلنسر تولید کننده محتوا شناخته بشید و بتونید از علاقهتون به نوشتن محتوا پول دربیارید، این دوره آموزش تولید محتوا حسابی به کارتون میآید. در این دوره میخوایم باهم 7 گام اساسی برای تولید محتوای حرفهای به عنوان فریلنسر محتوا را بررسی کنیم. آموزش تولید محتوا حرفهای نیاز به یسری پیش نیازهایی داره که قراره تو این دوره آنلاین هم این پیش نیازها رو کامل بشناسید و هم محتوا نویسی و تولید محتوا را به صورت گام به گام با هم تمرین کنیم و از اول شروع کنیم و ببینیم که چگونه یه محتوای با کیفیت تولید کنیم. یعنی باید دست به قلم باشید و هر مرحله را گام به گام باهم جلو بریم و شما در نهایت بدونید مرحله به مرحله باید چگونه تولید محتوا کنید.
شما به عنوان فریلنسر تولید محتوا قبل از اینکه تکنیکهای تولید محتوای با کیفیت رو بخونید بهتره شرایط کاری به عنوان فریلنسر رو بشناسید و صنعت بازاریابی محتوا رو بررسی کنید و گستردگی بازار کار فریلنسری تو این حوزه رو بدونید تا اگه هنوز دو به شک هستید که تولید محتوا رو به عنوان شغل فریلنسری انتخاب کنید یا نه، بتونید یه انتخاب درست داشته باشید. پس ما بحث آموزش تولید محتوا را کمی عقبتر از فرایند نوشتن آغاز میکنیم.
فضای کار فریلنسری
فریلنسر کیست؟
معمولاً فریلنسر یا آزادکار یه فرد خویشفرماست که خدمات مشخصی رو برای مشتریانش انجام میده. ممکنه در آن واحد برای چندین مشتری کار کنه و معمولاً هم کارشون بر پایه پروژه طراحی شود. به نوعی فریلنسری یکی از انواع مشاغل دورکاری به حساب میاد. پس اگه شما از یک وبسایت یا کسب و کار که تو فضای آنلاین فعال باشه یک پروژه تولید محتوای متنی بگیرید بدون این که در محل شکرت حاضر بشید، به عنوان یک فریلنسر تولیدکننده محتوا شناخته خواهید شد.
چرا فضای کار فریلنسری محتوا را انتخاب کنیم؟
شاید شما ازخودتون بپرسید اصلا تولید محتوا چیست؟ محتوا، اطلاعاتیه که در راستای یک هدف به یک مخاطب از طریق یک کانال در یک فرم خاص منتقل میشه. یعنی اگر قراره شما فضای کار فریلنسری رو انتخاب کنید و تولید محتوای متنی انجام بدید، باید مهمترین چیزی که مخاطب میخواد بدونه رو توی یه قالب و فرمتی خاص قرار بدید و از طریق یه کانال انتشاری به دستش برسونید. جالبه که بدونید طبق آخرین آمارها، توی کشور ما بیش از 1 میلیون وبسایت داریم که اگه تصور کنیم فقط 5 درصد آنها کسبوکارهای فعال باشن یعنی دست کم 50.000 وبسایت فعال در ایران داریم که همشون برای ادامه فعالیت به محتوا نیاز دارن. از طرفی دیگه ایران حدود 73 میلیون کاربر اینترنت داره که روزانه در حال سرچ هستن و به عبارتی دنبال محتوا میگردن. پس شما قراره با محتوایی که تولید میکنید مخاطب و کسب و کار رو به هم برسونید.
آمار فضای فریلنسری برای تولید محتوای متنی
پس شما میبیینید که اگه فضای کار فریلنسری در حوزه تولید محتوای متنی به عنوان شغل دورکاری رو انتخاب کنید، میبینید چه بازار بزرگی پیش روتون هست و چقدر نیاز برای تولید محتوای شما وجود داره. این یعنی یه صنعت بکر برای شروع کار شما. حالا اگه یکم تصمیمتون رو برای شروع کار فریلنسری اونم در زمینه تولید محتوا گرفتید احتمالا این سوال رو میپرسید که چگونه تولید محتوا کنیم؟ در دوره آموزش تولید محتوا دقیقا قراره به همین سوال پساخ داده بشه اونم با مرحله به مرحله و گام به گام با انجام تمرین.
چگونه تولید محتوا کنیم؟
این سوال شاید یکی از رایجترین سوالاتی است که علاقمندان به فضای فریلنسری در زمینه محتوا میپرسند. شما برای اینکه بتونید تبدیل به یک فریلنسر حرفهای در تولید محتوای متنی بشید لازمه که اول بدونید برای این کار چه مهارتهایی لازم دارید. تو ویدیوهای بخش اول آموزش تولید محتوا کامل در مورد این مهارتها صحبت خواهیم کرد.
چه مهارت هایی برای تولید محتوای با کیفیت نیاز دارم؟
شما به عنوان تولید کننده محتوا علاوه بر دانش تخصصی، علاقه به نوشتن و اصول نگارش و تسلط به ادبیات فارسی و انگلیسی، لازم دارید که یکسری مهارتهای شناختی هم داشته باشید. مهارتهای مثل شناخت کسبوکار، شناخت مخاطب، شناخت تکنیکهای رقابت مقالات در فضای وب و حتی شناخت فرمتهای محتوایی جزو اولین مهارتهایی که شما برای تولید محتوای با کیفیت بهش نیاز دارید. شما باید بدونید چطوری میشه یه کسب و کاری رو شناخت و چه اطلاعاتی ازش لازم داریم تا بتونیم یه محتوای خوب براشون تولید کنیم. از طرف دیگه شما اگه مخاطب اون کسب و کار رو نشناسید که چی دوست داره و چهجور محتوایی رو میخونه، قطعا نمیتونید یه محتوای اثربخش براشون تولید کنید. یکی از بخشهایی که میتونه شما رو به عنوان تولیدکننده محتوا برای وب از یک نویسنده معمولی جدا کنه اینه که شما اصول سئو و شاخصهای رقابت مقالات رو در فضای وب بشناسید. پس اولین قدم برای پاسخ دادن به این سوال که چگونه تولید محتوا کنیم، شناخت مهارتهای محتوانویسی است.
مهارتهای یک فرینلسر برای تولید محتوای متنی
مراحل تولید محتوای متنی برای فریلنسرها
در این دوره آنلاین اموزش تولید محتوا، 7 گام اساسی تولید محتوای متنی رو قراره یاد بگیریم و در نهایت بهترین پاسخ برای چگونه تولید محتوا کردن را در اختیار داشته باشید. میخوایم ببینیم برای تولید محتوا متنی برای یک وبسایت، باید چه اطلاعاتی از کسبوکار داشته باشیم، چگونه مخاطب محتوا را بشناسیم، کلیدواژه چیست و چگونه کلیدواژهها را پیدا کنیم و کدام ابزار پیدا کردن کلیدواژهها بهترین اثربخشی را برای ما به همراه داره. تولید محتوا میخوایم یاد بگیریم که راجعبه چه ایدهها و موضوعاتی اصلا میشه محتوا نوشت، از چه منابعی میتونیم استفاده کنیم و در نهایت چه تیتری بزنیم تا کلیک بیشتری بگیریم و طبق چه استانداردهایی باید محتوا را به کارفرما تحویل بدیم. پس اگر دنبال این هستید که بتونید از تولید محتوا اونم به صورت دورکاری و فریلنسری پول در بیارید پیشنهاد میکنم این ویدیو را تا انتها ببینید و این هفت گام تولید محتوای با کیفیت و استاندارد را عمیقتر و دقیقتر یاد بگیرید. یادتون باشه اموزش تولید محتوا چیزی نیست که تئوری بتویند یاد بگیرید پس برای گذروندن این دوره حتما خودکارتون رو دم دستتون بذارید که کلی تمرین برای تولید محتوا دارید.
-
برای تولید محتوا چه اطلاعاتی از کسبوکار لازم دارم؟
-
به عنوان یک فریلنسر چگونه مخاطب کسبوکار را بشناسم؟
-
کلیدواژه چیست و چگونه کلمات کلیدی را پیدا کنم؟
-
چه موضوعات و ایدههایی برای تولید محتوا وجود دارد؟
-
از چه منبعی برای تولید محتوا استفاده کنم؟
-
چگونه برای مقاله تیتر بنویسیم؟
-
تولید محتوا طبق استانددارهای حرفهای
شما به عنوان یک فریلنسر تولید کننده محتوا اگر برای یه صنعت متوسط از نظر بازدید یک محتوای با کیفیت تولید کنید شاید 10000 نفر محتوای شما را ببینند! اما هر محتوایی که شما تولید کنید اینقدر پتانسیل داره؟ یعنی بهتر بگیم یعنی هر محتوایی که تولید میکنید میشه ازش به عنوان یک تولید محتوای باکیفیت نام برد؟! احتمالا نه! راهکار چیه؟ شما علاوه بر علاقه به تولید محتوا، باید بدونید که طبق چه استانداردهایی باید محتواتون را تولید کنید که بین n میلیون پست بلاگ که در روز منتشر میشه، محتوای شما شاخص باشه و انقدر حرفهای باشه که بتونه دیده بشه. یعنی هم مخاطب دنبال اون محتوا باشه هم بتونه گوگل رو مجاب کنه که محتوای تولید شده شما رو به بقیه هم معرفی کنه. قصد ما دقیقا همینه که درنهایت شما بتویند با دیدن این دوره آموزش تولید محتوا، فضای کار فرینلنسری را کامل بشناسید و بدونید که چگونه محتوای با کیفیت تولید کنید. در ادامه با هم مروری روی مراحل تولید محتوای متنی خواهیم داشت.
۱- برای تولید محتوای متنی چه اطلاعاتی از کسب و کار لازم داریم؟
یکی از اطلاعاتی که شما برای تولید محتوا با کیفیت لازم دارید اینه که تو گام اول بدونید اون وبسایت یا کسب و کار با چه هدفی داره محتوا تولید میکنه! اگر شما هدف اون کسبوکار رو از تولید محتوا بدونید میتونید انتخابهای درستتری داشته باشید. هدف کسب و کارها از تولید محتوا چیه؟ کسبوکارها اهداف متفاوتی از تولید محتوا دارند برخی از کسبوکارها به دنبال جذب بازدیدکننده بیشتر هستند و برخی دیگر دنبال این هستند که تعامل بیشتری با مخاطبان داشته باشند و در برخی موارد فروش اولویت اصلی آنهاست یا اینکه در نهایت بتونند از طریق تولید محتوا، مشتریان وفاداری داشته باشند و آنها تکرار خرید بیشتری انجام دهند.
اهداف تولید محتوای متنی
- مثلا اگر هدف یه کسبوکار جذب بازدید کننده باشه: شما میفهمید که جنس محتواتون خیلی نباید تخصصی باشه و باید از موضوعات کلی و عمومی استفاده کنید و سعی کنید یه سری چیزها را از اول به مخاطبتون یاد بدید. و احتمالا استفاده از مقالات How to می تونه گزینه مناسبی برای شما باشه.
-
یا اگر هدف کسبوکار خرید بیشتر هست: شما بهتره که محتوایی تولید کنید که یسری آمار و ارقام توش باشه و بتونه مخاطب را کمک کنه که تصمیم بگیره و با گفتن مزایا اون وترغیب کنه که حتما بخره. پس احتمالا مقالات مقایسهای خیلی میتونه بهتون کمک کنه.
- یا اگر هدف کسبوکار تکرار خرید باشه: بهتره که جنس محتوای شما جنس پشتیبان داشته باشه و کمک کنه با تشریح فرایندها و دستورالعملها، مخاطب حس مثبتی از خریدش داشته باشه فکر نکنه که بعد از خرید تنهاست. پس شما میتویند با یه کارشناس فنی محصول مصاحبه کنید و هر چی مخاطب دوست داره بدونه و واسش سواله را از اون کارشناس بپرسید.
شما تو بخش اول این دوره آنلاین آموزش تولید محتوا قراره یاد بگیرید که علاوه بر این موارد چه اطلاعاتی از کسب و کار لازم دارید تا بتونید یه محتوای با کیفیت و اثربخش رو بهش تحویل بدید.
۲- به عنوان یک فریلنسر چگونه مخاطب کسب و کار را بشناسم؟
یکی از مهمترین بخشهای که شما به عنوان یک فریلنسر تولید کننده محتوا باید بدانید اینه که قبل از شروع تولید محتوا باید مخاطبهای اون کسب وکار رو بشناسید یعنی بدونید که چه پرسونایی دارند و از چه نوع محتوایی بیشتر خوششون میاد. مثلا بیشتر محتوایی رو دوست دارند که با زبان علمی نوشته شده یا دنبال این هستند که محتوایی بخونند که خیلی ساده نوشته شده باشه... شناخت پرسونای مخاطب بعضا کار بسیار دشواری میتونه باشه چرا که معمولا افراد مختلف بر اساس علاقهمندیهای متفاوت و الگوریتمهای تصمیمگیری متنوع، متفاوت عمل میکنند و این فرایند تولید محتوا را برای شما که دور از مجموعهاید دشوار خواهد کرد. فضای کار فریلنسری به نوعی ایجاب میکند که شما راهها و ترفندهایی را بشناسید که بتوانید بدون حضور فیزیکی نیاز اطلاعاتی خودتون را برطرف نمایید. به همین دلیل در دوره آموزش تولید محتوا این نکات و ترفندها تشریح شده است.
عموما استراتژیستهای محتوا، مخاطبان را بین 5 تا 7 دسته طبقهبندی میکنند که البته کار بسیار دشوار، زمانبر و پرهزینهای است که شاید خیلی به کار شما به عنوان یک فریلنسر هم نیاد. شما برای اینکه هم زمان زیادی نذارید و هم در نهایت یک محتوای با کیفیت تولید کنید میتونید کل مخاطبها را در فضای وب را به دو دسته تقسیم کنید. مخاطبهای دانش محور و مخاطبهای رابطه محور. شما حتی این اطلاعات رو میتونید از بررسی محتوای وبسایتشون هم حدس بزنید. مثلا برید تیتر مقالات رو ببینید، پر بازدیدترین مقالاتشون رو به عنوان محبوبترین محتوا برای مخاطبها ببینید و شاید چند محتوای تولید شده رو باز کنید و ببینید با چه ساختاری نوشته شده و روی چه المانهایی تولید شده است.
دسته بندی پرسونای مخاطب برای تولید محتوای متنی
شما فکر کنید الان هر سایتی که به شما سفارش تولید محتوا بده، شما میتونید با بررسی چند تا سوال و بررسی چند شاخص کلیدی در وبسایتش، تشخیص بدید که بیشتر مخاطبهای اون کسبوکار جزو کدوم یکی از دو دسته پرسونای مخاطب شما هستند و از اون مهمتر که برای هر کدوم چگونه باید تولید محتوای با کیفیت انجام بدید و نظر مخاطبها را جلب کنید. مثلا شما حتی میتونید مخاطبهای زومیت و چطور رو هم با استفاده از همین فرمول ساده از بیرون و بدون اینکه اطلاعات دقیقی از مدیران این وبسایتها بگیرید، طبقهبندی کنید.
شما در بخش اول ویدیوهای این دوره آموزش تولید محتوا قراره یاد بگیرید که چه جوری و با استفاده از چه روشها و تکنیکهایی میشه مخاطب کسبوکار رو شناخت.
۳- کلیدواژه چیست و چگونه کلمات کلیدی پر بازدید را پیدا کنم؟
کلیدواژهها کلمات و عباراتی هستند که دقیقا شما رو به نیاز مخاطبان میرسونند چرا که هر مخاطبی متناسب با نیاز خودش اون عبارت یا کلمه رو در گوگل جستجو میکنه. شما خودتون هم احتمالا بارها براتون پیش اومده که هر سوالی دارید تنها کسی که همیشه در دسترستون هست گوگل است و اونجا یه کلمه یا عبارتی رو سرچ میکنید که به هدفتون برسید اینها دقیقا همون کلیدواژهها هستند.
چرا باید از کلیدواژه استفاده کنیم؟
قبل از اینکه شما بدونید چگونه کلیدواژهها را پیدا کنید باید اهمیت و دلیل استفاده از کلیدواژهها و عبارات کلیدی رو در تولید محتوای متنی بدونید. کسب و کاری که شما براش تولید محتوا میکنید نیاز داره که اون محتوا در نهایت به دست مخاطبهاش برسه و مخاطبهای بیشتری بتونن اون رو ببیند، خب چه زمانی مخاطب بیشتری محتوای تولید شده شما رو میبینند؟ این اتفاق وقتی میافته که گوگل به عنوان مرجعی که مخاطبها رو به نیازشون میرسونه، محتوای شما رو به عنوان یه راه حل برای نیاز مخاطبها تشخیص بده. پس لازم داره که یه سری پارامتر رو چک کنه که از اولین روز تا الان دائم داره الگوریتمهای جدید رو توسعه میدهد و آپدیتهای جدید میدهد کهبتونه این کار رو به بهترین نحو انجام بده و دقیقترین و نزدیکترین گزینه به نیاز مخاطب رو بهش نشون بده.
پس اگه شما محتوایی که تولید میکنید رو اصطلاحا برای موتورهای جستجو بهینه کنید شانس دیده شدن محتواتون رو بیشتر کردید که به این کار میگیم رعایت اصول سئو در محتوانویسی. یکی از پارامترهای مهمی که موضوع اصلی محتوای شما رو به گوگل معرفی میکنه همین کلیدواژهها هستند. گوگل الگوریتمهای متفاوت رو برای تشخیص این موارد توسعه داده است.
با الگوریتم مرغ مگسخوار گوگل بیشتر آشنا شویم
به نظر شما کدامیک بیشتر جلب توجه میکند، در جذب مخاطب بهتر عمل میکند و مخاطب بهتر آن را به خاطر میسپارد؟
- یک پاراگراف 200 کلمهای که شاید جمعاً 2 یا 3 کلمه بدردبخور در آن وجود دارد؟
- یک جدول که همه اطلاعات مفید را خلاصه کرده؟
هنوز که هنوزه عدهای به اصطلاح متخصص سئو اصرار دارند متن بنویسید، فقط و فقط متن! این افراد بر این باورند که هرچه متن بیشتری بنویسید و محتوای خود را پر کنید از کلمات بی فایده، گوگل بیشتر میپسندد و شما موفقتر خواهید بود، رتبه بهتری در گوگل میگیرید و در جذب مخاطب بهتر عمل میکنید.
گرچه به طور کل محتوایی که اطلاعات زیادی ارائه دهد (دقت کنید اطلاعات زیاد نه کلمات زیاد) از نظر گوگل محتوای بهتری محسوب میشود اما این افراد از یک نکته بسیار مهم غافلاند و آن این است که گوگل بیشتر از هرچیز به مخاطب اهمیت میدهد پس اگر مخاطبتان نتواند با یک محتوای ده هزار کلمهای ارتباط برقرار کند، الگوریتمهای گوگل نیز سریعاً آن محتوا را نادیده میگیرند.
حال بازگردیم به سؤالی که در ابتدا پرسیدیم؟ کدام محتوا بیشتر توجه مخاطب را جلب میکند و بهتر به خاطر سپرده میشود؟
پاسخ به این سؤال را میتوانید در نحوه عملکرد الگوریتم مرغ مگسخوار جستجو کنید زیرا وظیفه مرغ مگسخوار این است که به دنبال کوچکترین و مفیدترین قسمتهای محتوای شما بگردد (همان قسمتهایی که راحتتر به خاطر سپرده میشوند و بیشتر توجه جلب میکنند) و آن را به مخاطب نشان دهد. که به این قسمتها میکروکانتنت میگوییم. پس اگر فریلنسری هستید که نمیخواهید با مرغ مگسخوار قهر باشید، بهتر است سریعاً سراغ محتوایتان بروید و در آن از تیترها، بولتها، شمارهگذاری، جداول، لیستها و... استفاده کنید.
با الگوریتم پاندای گوگل بیشتر آشنا شویم
الگوریتم پاندای گوگل به محض ورودش در سال 2011 "عبارت هرچه بیشتر بهتر" را با "عبارت هرچه مفیدتر، بهتر" جایگزین کرد. همه فریلنسرهای متنی و تولیدکنندههای محتوا عاشق پاندا هستند میدانید چرا؟ چون پاندا به آنها توجه کرد. پس از سالها توجه به تعداد بکلینک و کلیدواژه توسط رباتهای گوگل بالاخره با ورود الگوریتم پاندا گوگل توانست ارزش محتوا را درک کند.
پاندا میتواند با درک ارتباط کلیدواژهها با هم، نسبت تعداد کلمات به تعداد کدهای برنامه نویسی، ارتباط محتوای حاضر با سایر محتوای سایت و... پی ببرد محتوایی که نوشتهاید چقدر نیاز مخاطب را مرتفع میکند و آیا محتوایی که به او نشان میدهید همان محتوایی است که مخاطب شما با جستجوی کلیدواژه به دنبال آن میگردد یا خیر.
شما در این دوره آموزشی تولید محتوا قراره یاد بگیرید چگونه کلیدواژههای پربازدید را پیدا کنید و از چه ابزارهایی برای کلیدواژهیابی میشه استفاده کرد و از اونها مهمتر چگونه از کلیدواژهها در محتوا استفاده کنید تا درنهایت بتونید یک محتوای متنی با کیفیت تولید کنید.
جایگاه استفاده از کلمات کلیدی در تولید محتوای متنی
شما باید بدونید که خروجی نمایش محتوا در گوگل به شکلی است تا بتونید به درستی از کلیدواژهها استفاده کنید.
۴- موضوع محتوا و فرمت مقاله را انتخاب کنید
شاید خیلی از تولیدکنندگان محتوا و فریلنسرها با انتخاب موضوع متنوع برای یک سرفصل ثابت مشکل داشته باشند. البته این مشکل فقط در فضای کار فریلنسری اتفاق نمیافته بلکه خیلی از کسبوکارها هم با این قضیه مشکل دارند. یعنی احتمالا کلیدواژه انتخاب کردند ولی نمیدونن از چه جنبههای متفاوتی میشه به یک مفهوم نگاه کرد. شما روشهای متعددی برای ایدهپردازی و انتخاب موضوع محتوا دارید. یکی از اون روشها ایده گرفتن از فرمتهای متفاوت محتوای متنی است. چهار فرمت مقالات چگونگی، چک لیستی، مقایسهای و مصاحبه محور، جزو پرکاربردترین فرمتهای محتوای متنی هستند.
چهار فرمت تولید محتوای متنی
متناسب با ساختار هر فرمت و اهدافی که هر فرمت خواهند داشت، ایدههای متفاوتی برای تولید محتوا خواهیم داشت.
فرض کنید بخوایم از فرمت مقالات چگونگی برای ایدهپردازی و پیدا کردن موضوع استفاده کنیم. باید اول بدونیم که عموما هدف مقاله چگونگی به صورت کلی آموزش دادن به مخاطب هست. یعنی باید در نهایت مخاطب بتونه روش انجام دادن یه کاری رو کامل یاد بگیره و اگه کسب و کاری هدفش جذب بازدیدکننده باشه این نوع مقالات احتمالا گزینه خوبی هستند که شما به عنوان فریلنسر تولیدکننده محتوا برید سراغشون و ازشون ایده بگیرید و به کسبوکار پیشنهاد بدید. البته قاعدتا مقالات چگونگی یا مقالات How to برای اهداف دیگر در قیف بازاریابی محتوا هم قابل استفاده هستند.
یکی از روشهای ایدهپردازی از فرمت مقاله چگونگی:
مثال از ایدههای تولید محتوا بر اساس محتوای چگونگی:
حالا شما خودتون ببینید چند تا کار و فعالیت است که در صنعت و کسبوکار موردنظرتون میشه در موردش تولید محتوا کنید و چقدر میشه ایدههای متفاوت از موارد جزئی و کلی برای تولید محتوا ازش استفاده کرد.
۵- منبع محتوا را انتخاب کنید
شما برای اینکه محتوایی را بنویسید میتونید از چندین منبع مختلف استفاده کنید. یکی از مهمترین بخشهای تولید محتوای با کیفیت انتخاب درست منابع است. چرا که اساسا مخاطبها به دنبال محتوای موثق و قابل اعتماد هستند و شما با استناد به منابع معتبر میتوانید کیفیت مطالب رو افزایش دهید. البته بماند که بخشی از محتوایی که شما تولید میکنید باید تحلیل و تألیف شما باشد. انواع منابع قابل استفاده برای تولید محتوا:
- کتابهای مرجع و مجلات چاپی
- مقالات علمی و پژوهشهای آکادمیک
- وبلاگهای فارسی و انگلیسی
شما باید بتونید رفرنسها و منابع به روز و جدیدی را از جستجوهای گوگل فیلتر کنید و علاوه بر آن برای سنجش میزان اعتبار رفرنسهای آنلاین یه کار ساده میشه انجام داد. اونم اینه که از وبسایت الکسا چند تا پارامتر رو چک کنید در صورتی که مطابق با استانداردهای شما بود اون وبسایت رو به عنوان منبع محتوا استفاده کنید.
۶- اصول تیتر نویسی حرفهای
تمام زحمتی که شما برای تولید محتوا میکشید در تیتری که مینویسید خلاصه میشه. یعنی اگر بتونید یه تیتری بنویسید که مخاطب روش کلیک کنه و محتواتون رو بخونه یعنی میتونید بگید که کارتون رو کامل انجام دادید. از قدیم میگن کار آن کرد که تمام کرد. اگه یه تیتر خوب نزنید احتمال دیده شدن محتواتون رو تا حد زیادی از دست خواهید داد. حالا برای اینکه ما یه تیتر خوب داشته باشیم دو تا کار باید انجام بدیم. 1- ساختار تتیرمون را درست بچینیم 2. یسری اصول روانشناسی را تو تیتر زدنمون رعایت کنیم.
-
ساختار استاندارد تیتر:
-
تعداد کلمات بهینه در تیتر
-
جایگاه استفاده از کلیدواژه در تیتر
-
استفاده از علائم نقارشی
-
-
اصول تیتر نویسی:
در این دوره اموزش تولید محتوا، ما کل اصول تیتر نویسی را توی 4 تا اصل جمع کردیم که کارتون را هم خیلی ساده میکنه. شما تو تیترت یا باید یه وعده ارزشمند بدین یا مخاطبت را از یه درد درست حسابی نجات بدی. از طرف دیگه یا باید حس کنجکاویش را تحریک کنید یا بتونید جامعیت با فراگیری یه موضوع را نشون بدید.
اصول تیتر نویسی
۷- حرفهای بنویسید
شما باید محتوایی که تولید میکنید را طبق یه ساختار استاندادر برای کارفرما آماده کنید.
-
تعداد کلمات مقاله (برای اثربخشی بیشتر باید بیش از 2100 کلمه باشه)
-
انتخاب تصاویر با کیفیت و جذاب
-
استفاده از روتیتر و زیرتیتر
-
استانداردهای نوشتن مقدمه
-
بولتبندی و شمارهگذاری
-
طول استاندارد جملات و پاراگرافها
-
استفاده بهینه از لینک داخلی
-
رعایت موارد نگارشی
-
وجود جمع بندی
-
انتخاب و ارجاع به رفرنسها
-
آماده کردن جدول سئو و تعداد کاراکترهای استاندارد هر کدام
-
خروجی های دیگر از متن
شما میتونید اولین نفری باشید که نظرش رو ارسال میکنه!😍