لینکدین (LinkedIn) و راز ماندگاری در آن
در لینکدین (LinkedIn) چگونه رفتار کنیم تا ماندگار شویم؟
امروزه شبکههای اجتماعی ابزار مناسبی برای گسترش ارتباط سازمانها و شرکتهای مختلف با یکدیگر شده و آنها را در دستیابی به اهداف حرفهای یاری میکند. بسیاری از افراد و شرکتها در دنیای مجازی در جستجوی سرویس ها و خدماتی بوده که به آن نیاز داشته و از این طریق پاسخگوی احتیاجات خود هستند.
یکی از شبکههای اجتماعی که در دنیای کسبوکار حرفهای به صورت جدی فعالیت میکند، شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn) است. حال برای اینکه بتوانید در لینکدین به شکل مناسب و درستی به فعالیت خود ادامه دهید چند راهکار را به شما معرفی میکنیم. البته به طور حتم راهکارها در این باب زیاد است که میتوانیم در مطالب دیگر به آن بپردازیم.
مشخصات پروفایل شرکت و یا شخصی خود را در لینکدین به صورت کامل و درست بنویسید
پروفایل لینکدین (LinkedIn)، کاملاً مانند یک روزمهی کاری شخصی است که در آن شما اطلاعات تحصیلی خود را برای نمایش به دیگران وارد کرده و یا اگر صفحه شرکتی دارید، یک «درباره ما» ویژه و اختصاصی از سازمانتان در پروفایل خود می نویسید. اطلاعاتی از قبیل مهارت های فردی یا شرکتی، رزومه فردی یا شرکتی، شغل و هدف، تخصص های فردی یا سازمانی و هم چنین سابقهای که فرد یا سازمان در دنیای کسبوکار خود طی کرده است. لازم به ذکر است که درج یک عکس در صفحه شخصی یا لوگوی شرکت در صفحه سازمانی در جهت تکمیل پروفایل بسیار کارساز است.
از کلمات کلیدی در شرح پروفایل خود استفاده کنید
نکته بسیار مهمی که نباید در پروفایل لینکدین از آن غافل شوید و اهمیت بالایی دارد، استفاده از تگها و کلمات کلیدی کاربردی است که حتماً باید در خلاصه شرح حال و در مشخصات کاربری شما رعایت شود. تگها و کلمات کلیدی میتواند از علایق، تخصص و مهارت های فردی و سازمان تشکیل شود بهطوریکه به پروفایل لینکدین (LinkedIn) شما کمک میکند تا در جستجوهایی که در شبکهی لینکدین (LinkedIn) میشود و در دیگر موتور جستجوها؛ پروفایل شما از سایر پروفایلها به اصطلاح بالاتر بیاید و در لینکهای اول قرار بگیرد.
لینکدین مرجع دوستیابی نیست
شما در شبکه اجتماعی لینکدین ارتباطاتتان را باید از نوع همکاری و تعریفشده آغاز کنید. یادتان باشد لینکدین مانند فیسبوک، اینستاگرام و یا توئیتر نیست که بر روی دکمه Connect کلیک کنید و با هر فردی که دلتان بخواهد ارتباط برقرار کنید. اگر به دنبال این نوع ارتباطهای هیجان انگیز هستید، از همین ابتدای کار راهتان را به سمت شبکههای اجتماعی که در بالا نام برده شد کج کنید. شما در لینکدین باید به دنبال این باشید که نیاز بازار خود را در آنجا نیز پیادهسازی کنید و به دنبال افراد و شرکت های هدف خود بگردید و با آن ها ارتباط داشته باشید تا در نهایت به برندسازی و توسعه کسبوکارتان بیانجامد و برند شما را هم به خطر نیندازد.
به اشتراکگذاری پستهای هدفدار
اگر شما در صنعت نساجی فعالیت میکنید و یا در حاشیه مسابقه ورزشی که دیروز برگزار شده یکی شکست خورده و دیگری به مرحله بعد راه پیدا کرده است و یا اگر فلان بازیگر به دلیل عدم تفاهم با همسرش طلاق گرفته است و یا شما شب قبل به رستورانی لوکس رفتهاید و از غذایش بسیار راضی بودهاید و یک عکس هم از غذای دلخواه خود گرفتهاید؛ حتی فکر لحظهای برای اینکه این پست ها را در لینکدین خود به اشتراک بگذارید و درباره آن تجزیه تحلیل کنید را از سرتان بیرون کنید، چون جای این پستهای سرگرمکننده در لینکدین نیست. شما باید یادتان باشد لینکدین (LinkedIn) یک فضای کاری است و شما تنها پستهایی را به اشتراک گذاشته که به صورت حرفهای درخصوص تخصص، نوع فعالیت و مهارت های شما و یا شرکت شما است و به نوعی با اشتراکگذاری پستهایتان ارتباطهای جدید و افراد جدید را یافته و به رشد و پیشرفت خود بیفزایید.
تبلیغ مستقیم ممنوع!
در اینستاگرام و کانال های تلگرام تبلیغ مستقیم یکی از روش های معمول رشد فروش هر مجموعه خرد و کلان است. اما در لینکدین این نوع تبلیغ مساوی است با نابودی برند شما. به لینکدین به عنوان ابزار کمکی دپارتمان روابط عمومی خود نگاه کنید تا فروش. خود را در جایگاه دنبال کننده صفحهی لینکدین (LinkedIn) خود قرار دهید و ببینید چه چیزی را دوست دارد در صفحه شما ببیند و بشنود. پست هایی به اشتراک بگذارید که به دانش و آگاهی مخاطبتان افزوده و همانطور که از سود محصولات و خدماتی که ارائهکننده آن هستید صحبت میکنید، از مشکلات و نواقص صنعتی که در آن فعالیت میکنید نیز به طور مستند صحبت کنید تا اعتماد مخاطب را جلب کرده و بر اعتبار برند خود بیفزایید. فردی که از یک صفحه لینکدین پاسخ سؤالاتی که در حوزه مشخص به دنبالش است را بیابد و احساس درک شدن کند، به یکی از مشتریان نهایی شرکت شما تبدیل خواهد شد.