راهکارهایی برای افزایش زمان مطالعه وب سایت
نگذارید مخاطبانتان فرار کنند!
افزایش زمان مطالعه وب سایت چه اهمیتی دارد؟ مطالعات نشان می دهد درحالی که استفاده از بازاریابی محتوا توسط کسبوکارها در سال 2016 رشد بیش از 50درصدی داشته ولی افزایش ایجاد علاقهمندی به مطالعه محتوای تولید شده توسط برندها حدودا 5 درصد بوده است. همچنین افرادی که به محتوا توجه نشان می دهند بهطور تنها 37 ثانیه برای مطالعه ی آن وقت صرف می کنند.
حال چه باید کرد؟
قطعا جذب مخاطب بیشتر و تشویق آنها به مطالعه بیشتر مطالب ما و اختصاص چند دقیقه از وقت ارزشمندش به محتوای ما به اندازه گفتن آن آسان نیست و دشواری اصلی زمانی است که تفاوتهای افراد نظیر تفاوتهای فرهنگی و… منجر به تغییر علایق و سلایق آنها میشود. اما نکته امیدوارکننده این است که همه مخاطبان با انواع و اقسام روحیات مختلف اگر حس کنند که با مطالعه محتوای ما نیازشان مرتفع میشود یا بتوانند با وبسایت ما تعامل و رابطهای دوطرفه داشته باشند، یا دست کم حالشان بهتر شود، وقت بیشتری را در وبسایت ما سپری میکنند.
برای این موضوع کافی است محتوای ما ویژگیهای زیر را داشته باشد:
محتوای بصری همیشه جواب میدهد!
یکی از سوالاتی که بیشتر اوقات از خود این است که “تعداد کل کلمات چقدر است ؟”
برخی توصیه میکنند که متن هایی کوتاه با تعداد بالا نوشته شود و برخی دیگر متنهایی عمیق و بلند را در تعداد کم توصیه کردهاند.
قصد این را نداریم که بگویم کدام یک بهتر است و کاملا روشن است که تعداد لغات ارتباط مستقیم با اهداف شما و موضوع وبسایت دارد ولی یک متن شامل 2500 لغت در عین حال که بسیار ارزشمند است، لغت های زیادی دارد. که اگر از تصاویر جذاب و چند شوخی بامزه در آن استفاده نکنیم، اغلب مخاطبانمان را از دست خواهیم داد. با اضافه کردن عکس به محتوا شما می توانید مدت زمانی که مخاطبتان در صفحه شما صرف می کند را بهبود بخشید و زمان مطالعه مقاله را افزایش دهید.
پیشتر گفتیم که محتوای بصری همیشه جواب میدهد اما بهتر است که در استفاده از آن موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– مطمئن شوید که تصاویر شما کاملا مرتبط با محتوا باشد. تصاویر عمومی توجه مخاطب را به اندازهی کافی جلب نمیکند.
– داستان بگویید. یکی از قدرتهای تصویر، بیان مطالبی است که کلمات از بیان آن ناتوانند.
– از برند خود حمایت کنید . انتخاب نوع تصویر ارتباط مستقیم با نوع فعالیت شما دارد. تصاویر روایتگر های خوبی هستند آنها می توانند باعث ارتباط بین مخاطب و برند شما شوند. بنابراین انتخاب تصویری که برند شما را معرفی کند بسیار مهم است.
محتوایتان را تکان دهید
زمانی که مخاطبان بهطور متوسط برای مطالعه مقاله در صفحاتی که ویدئو دارند صرف میکنند بیش از دو برابر صفحات بدون ویدئو است. پس واقعاً چرا نباید همه از ویدئو استفاده کنیم؟!
یکی از تصورات اشتباهی که راجع به ویدئو وجود دارد این است که ساخت آن به صرف هزینه و زمان خیلی زیادی نیاز دارد.
اما در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی ساخت یک ویدئو به یک دوربین یا تلفن همراه که دوربین نسبتاً خوبی داشته باشد، کمی برنامه ریزی و البته ویرایش (که اغلب دشوارترین مرحله است) احتیاج دارد.
برای اضافه کردن ویدئو به محتوای خود باید موارد زیر را در نظر داشته باید:
- ویدئو آموزشی بسازید. همه ما می دانیم که مقالات “چگونگی” بخش مهمی از فضای اینترنت به ویژه یوتیوب را به خود اختصاص دادهاند. دفعه بعد که خواستید پستی در بلاگ خود قراردهید ویدئو آموزشی را امتحان کنید.
- به روزرسانی های صنعت را ارائه کنید. اگر شما در صنعت خاصی مشغول به فعالیت هستید نمایش به روزرسانی ها و دست آوردهای جدید توسط یک ویدئو بسیار جذاب است.
در حقیقت ساختن ویدئو کار خیلی سختی نیست. دفعه بعد که کسی در سازمان شما تصمیم به ساخت یک اینفوگرافی گرفت به او پیشنهاد ساخت یک ویدئو را بدهید.
نکات ارزشمند ارائه دهید.
در محتوایی که تولید میکنید نکات و حقایقی را ارائه دهید که آن را ارزشمند سازد، حقایقی که رقبای شما برای ارائه آنها از مخاطبان پول میگیرند، حقایقی که بدست آوردن آنها برایتان هزینهبر بوده. و الا کپی کردن اخبار مختلف یا حتی ارائه مطالبی که همه میدانیم با شکل و قالب مختلف (حتی ویدئو) ارزشی ایجاد نمیکند.
برای اینکه خواننده از ارزشمند بودن متن شما آگاه شود و زمان بیشتری صرف مطالعه مقاله شما کند، باید به نکات زیر توجه کنید:
- از نقل قول ها به روش های مختلف در خلال متن خود و روایت داستانتان با هوشمندی تمام استفاده کنید، این کار باعث اعتبار بخشیدن به روایت شما، افزایش جذابیت متن و زمان مطالعه محتوا می شود.
- نکات ویژه را برجسته کنید. خوانندگان میخواهند به راحتی به پاسخ سوالات خود و اطلاعاتی که شما ارائه میدهید دست پیدا کنند. نکات مهم را در لابهلای متن پنهان نکنید و خوانندگانتان را با روش های مختلف برای پیدا کردن نکات مهم راهنمایی کنید. مثلا استفاده از فونت متفاوت یا سایز متن بزرگتر، ایجاد یک پس زمینه ی برجسته و ….
منبع:
www.forbes.com