فراخوان جذب ایده در حوزه محتوا
اطلاعات بیشتر
مشاوره رایگان 02191097118

اهمیت کپی نبودن محتوا و تشخیص محتوای کپی در دنیای آنلاین

خانه » استراتژی محتوا » اهمیت کپی نبودن محتوا و تشخیص محتوای کپی در دنیای آنلاین

اهمیت کپی نبودن محتوا و تشخیص محتوای کپی در دنیای آنلاین

چرا محتوای کپی مشکل‌آفرین است؟ چگونه محتوای کپی را تشخیص دهیم؟

محتوای کپی در دنیای آنلاین تعریف ساده‌ای دارد: وقتی شما از محتوای یک سایت و منبع دیگر بدون تغییر استفاده می‌کنید کپی نام دارد. اصطلاحا به آن Plagiarism هم گفته می‌شود. اما چرا برندها و وبسایت‌ها سعی می‌کنند از کپی نبودن محتوا، قبل از انتشار اطمینان حاصل کنند؟ می‌خواهیم در این مقاله به مشکلات و معایب محتوای کپی بپردازیم و در نهایت یک ابزار کاربردی برای تشخیص محتوای کپی به شما معرفی خواهیم کرد.

گوگل محتوای کپی را دوست ندارد.

در حقیقت گوگل از محتوای کپی متنفر است. همیشه گفته می‌شود که اگر می‌خواهید دل گوگل به را دست بیاورید تولید محتوا بهترین کار است. در دنیای آنلاین وبسایت‌هایی که می‌خواهند از نظر سئو و رتبه‌ی موتورهای جستجو پیشرفت داشته باشند، باید به تولید محتوا باکیفیت بپردازند. چرا که برای گوگل کیفیت در اولویت اول قرار دارد. تنها چیزی که باید به شدت از آن دوری کنند محتوای کپی و تکراری است.

گوگل به سادگی می‌تواند محتوای شما را حین کرول و ایندکس آنالیز کند و در صورتی که کپی باشد به راحتی‌ آن را تشخیص می‌دهد. اگر تشخیص بدهد چه اتفاقی می‌افتد؟

گوگل و محتوای کپی

گوگل قوانین سفت و سختی در زمینه‌ی کپی‌رایت و حق نشر دارد. تا چند سال پیش اگر محتوای کپی در یک سایت منتشر می‌شد گوگل تمام وبسایت را جریمه می‌کرد و وبسایت‌ در اکثر کلیدواژه‌ها دچار افت رتبه‌ی وحشتناک می‌شد. اما گوگل حالا صرفا خود صفحه و کلیدواژه‌ی کپی را جریمه می‌کند و تا زمانی که شما صفحه‌ی موردنظر را از نظر محتوای داپلیکیت ویرایش نکنید و ایرادات آن را برطرف نکنید در نتایج جستجوی گوگل دیده نمی‌شوید. در ضمن این محتوای کپی یک سیگنال بد به گوگل ارسال می‌کند و حتی اگر در نتایج جستجو دیده شوید هم رتبه‌ی جالبی نخواهید داشت. (سئوکارها یک ضرب‌المثل جالب در این زمینه دارند: اگر می‌خواهید مرده‌ای را دفن کنید بهترین جا صفحه‌ی دوم گوگل است.) پس اگر هدف شما از تولید محتوا رتبه گرفتن در گوگل است باید روی کپی نبودن محتوا حساسیت بیشتری نشان دهید.

بازدیدکنندگان هم محتوای کپی را دوست ندارند.

فکر کنید وارد یک سایت می‌شوید و شروع به خواندن یک مطلب می‌کنید اما بعد از خواندن پاراگراف اول متن متوجه می‌شوید که این مطلب را قبلا جای دیگری دیده‌اید. چه احساسی پیدا خواهید کرد؟ در قدم اول صفحه را ترک خواهید کرد و شاید هیچ‌وقت به محتوایی که آن سایت منتشر می‌کند اعتماد نداشته باشید.

محتوای کپی

اصولا انسان محتوای کپی و تکراری را دوست ندارد. یک فیلم کپی، یک داستان کپی، توییت کپی، گوشی چینی، فرقی نمی‌کند. انسان همیشه چیزهای اصل و اورجینال را ترجیح می‌دهد. محتوا هم خوراک اصلی انسان در دنیای آنلاین است. اگر بازدیدکنندگان احساس کنند محتوایی که شما تولید می‌کنید کپی شده است به سادگی شما را رها می‌کنند و یک سیگنال بد هم به مغز آن‌ها ارسال می‌شود.

پس حتی اگر گوگل و موتورهای جستجو را هم دور زدید با کاربران و بازدیدکنندگان چکار خواهید کرد؟ اصل اول در تولید محتوا این است که یونیک و منحصر به فرد باشید. کپی نبودن محتوا یک مزیت نیست بلکه یک ضرورت است. ساده‌تر بگوییم: شما نباید محتوای کپی در وبسایت خود داشته باشید.

می‌خواهیم یک ابزار محتوا به شما معرفی کنیم که تشخیص محتوای کپی را به راحتی برای شما ممکن می‌سازد. ابزاری که به شما در فرایند تولید محتوا و بازاریابی محتوا کمک می‌کند.

Plagiarism Checker‌ ، ابزار تشخیص محتوای کپی

ابزار چک کردن محتوا

اگر تولید محتوا وبسایت خود را به صورت ریموت و یا دورکاری انجام می‌دهید یا اینکه محتوا را برون‌سپاری می‌کنید و با موسسات تولید محتوا همکاری می‌کنید باید از کپی نبودن محتوا اطمینان حاصل کنید. چگونه؟ تک تک پاراگراف‌ها را در گوگل جستجو می‌کنید؟ قطعا نه. راه‌ ساده‌تری هم وجود دارد.

Plagiarism Checker ابزار محتوا کاربردی و پراستفاده‌ای است که اکثر کسب و کارها از آن استفاده می‌کنند. این ابزار مکانیزم خاصی دارد. محتوایی که می‌خواهید کپی بودن آن را چک کنید را وارد می‌کنید و دکمه‌ی چک کردن محتوا را می‌زنید. نرم‌افزار با توجه الگوریتم‌ها و داده‌هایی که دارد بخش‌های مختلف محتوا را در دنیای بزرگ و وسیع وب جستجو می‌کند و اگر بخش‌هایی از آن کپی باشد به شما اطلاع می‌دهد. این ابزار رایگان است و می‌توانید به صورت آنلاین از آن استفاده کنید. از طریق لینک زیر به راحتی می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

https://smallseotools.com/plagiarism-checker/

با این ابزار شما نه‌تنها محتوای خود را در دنیای آنلاین و محتوای متنی چک می‌کنید بلکه مقالات ژورنال، ترنسکریپت فایل‌های ویدیویی و … هم در دیتای این ابزار محتوا موجودند و محتوا به طور کامل چک می‌شود.

در این ابزار می‌توانید درصد کپی بودن محتوا و تمام پاراگراف‌ها و جملاتی که کپی هستند را مشاهده کنید. منابعی که متن از آن‌ها کپی شده‌اند هم به شما نمایش داده می‌شود. با این ابزار به راحتی می‌توانید فرایند تولید محتوا سایت خود را مدیریت کنید و با اطمینان خاطر فعالیت‌های وبسایت خود را پی بگیرید.

برای ما بنویسید که به چه موضوعی علاقه مند هستید تا برای شما تولید محتوا شود ؟

۱ دیدگاه
  • علیرضا احمدی ۱۵ تیر ۱۳۹۸

    مطمئنا وقتی مخاطب محتوا رو دوست نداشته باشه، گوگل برای اعتبار خودش هم ک شده اون صفحه و یا وب سایت رو تو لینک های پایین تری قرار میده

نظر خود را بنویسید

اطلاعات شما اسپم نمیشود ، اگر راهکاری پیرامون نظر شما داشته باشیم رایگان مشاوره و همکاری میکنیم