فراخوان جذب ایده در حوزه محتوا
اطلاعات بیشتر
مشاوره رایگان 02191097118

صفر تا صد سئوی وب سایت

خانه » صفر تا صد سئوی وب سایت

همه آنچه لازم داریم تا درباره استراتژی محتوا بدانیم

همواره گفته‌ایم هنگامی که محتوا تولید می‌کنید حواستان به مخاطب باشد، اینکه مخاطب چه چیزی دوست دارد، مخاطب با کدام قالب یا فرمت محتوا بیشتر ارتباط برقرار می‌کند و… اما در این قسمت می‌گوییم که علاوه بر مخاطب باید حواستان به یک چیز دیگر هم باشد، یک موجود به نام موتور جستجوگر که احتمالا با شنیدن این جمله اولین واژه‌ای که به ذهنتان خطور می‌کند “گوگل” می‌باشد که البته بی‌راه هم نیست. این موتورهای جستجو معیارهایی دارند که اگر طبق آن‌ها محتوا و به طورکلی وب‌سایتتان را بهینه کنید شما را به مخاطبانشان معرفی خواهند کرد و به این فرایند بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو می‌گویند. در مقاله زیر ابتدا خواهید دانست که چرا نباید بدون توجه به استانداردهای سئو به تولید محتوا پرداخت:

استانداردهای سئو مقالات را نادیده نگیرید!

همانطور که اشاره شد تنها مخاطب شما، بازدیدکنندگان شما نیستند بلکه موتورهای جستجو نیز مخاطب شما می‌باشند، با این تفاوت که اگر موتورهای جستجو نظیر گوگل از محتوای شما خوششان نیاید اجازه نخواهند داد که سایر مخاطبان از محتوای تولیدی شما بازدید کنند، البته عکس این مسأله نیز صادق است و کمک بسیاری را به کسب‌وکارها می‌کند. در ادامه به شما خواهیم آموخت که چگونه از این وسیله به نفع خودتان استفاده کنید.

تولید محتوای متناسب با استانداردهای سئو

بیایید کمی در سئو عمیق‌تر شویم و ببینیم که در این دنیای پر تکاپو چه می‌گذرد؟
می‌توان گفت که سئو از دو بخش اصلی تشکیل شده است با دو رویکرد مختلف ولی یک هدف یکسان: «دیده شدن توسط مخاطب»

سئوی درون سایت و سئوی بیرون سایت

کوه یخ سئو

رانداپ سئو

سئوی درون سایتی

اگر سئو را به کوه یخی که در تصویر موجود است تشبیه کنیم سئوی درون سایت حکم قسمت بالایی کوه را دارد، یعنی کوچکترین اما واضح‌ترین بخش!
اینکه طراحی وبسایت شما چقدر کاربر پسند و در واقع گوگل پسند است، اینکه صفحات اصلی وبسایت شما مانند درباره ما، تماس با ما و … چقدر کار راه انداز است؟
و بسیاری مسائل دیگر مانند:

  • عنوان ها
  • کلیدواژه
  • واکنش‌گرا بودن و…

برای اینکه بدانید چگونه می‌توان از استانداردهای سئوی درون وبسایت برای افزایش رتبه استفاده کرد، مقاله زیر را دنبال کنید:

سئوی درون سایت شما اشتباه است

سئوی درون وبسایت

حال وقت گذر از سطح آب به زیر آب است، یعنی:

سئوی بیرون سایتی

سئوی بیرون سایت

شما بهترین مطلب را دارید کاملا بر اساس استانداردهای سئو، طراحی وبسایتتان نیز همان باشد که گوگل می‌خواهد. اما مخاطب کجا قرار است شما را پیدا کند؟ چطوری قرار است به گوگل نشان دهید که استاندارهای سئو را رعایت کردید؟

این‌جاست که باید از صفحات داخلی وبسایتتان بیرون بروید و شروع کنید به معرفی خودتان برای اینکار روش‌های گوناگونی وجود دارد:

  • ساخت بک لینک معنبر
  • حضور در شبکه های اجتماعی
  • تبلیغات کلیکی
  • رپورتاژ آگهی
  • و…

که طبیعتا با توجه به سیاست‌های سازمان ممکن است بخشی از آن‌ها یا همه آن‌ها را باهم انجام دهید

همواره گفته‌ایم هنگامی که محتوا تولید می‌کند حواستان به مخاطب باشد، اینکه مخاطب چه چیزی دوست دارد، مخاطب با کدام قالب یا فرمت محتوا بیشتر ارتباط برقرار می‌کند و… اما در این قسمت می‌گوییم که کل علاوه بر مخاطب باید حواستان به یک چیز دیگر هم باشد، یک موجود به نام موتور جستجوگر که احتمالا با شنیدن این جمله اولین واژه‌ای که به ذهنتان خطور می‌کند “گوگل” می‌باشد که البته بی‌راه هم نیست. این موتورهای جستجو معیارهایی دارند که اگر طبق آن‌ها محتوا و به طورکلی وب‌سایتتان را بهینه کنید شما را به مخاطبانشان معرفی خواهند کرد و به این فرایند بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو می‌گویند. در مقاله زیر ابتدا خواهید دانست که چرا نباید بدون توجه به استانداردهای سئو به تولید محتوا پرداخت:

استانداردهای سئو مقالات را نادیده نگیرید!

همانطور که اشاره شد تنها مخاطب شما بازدیدکنندگان شما نیستند بلکه موتورهای جستجو نیز مخاطب شما می‌باشند، با این تفاوت که اگر موتورهای جستجو نظیر گوگل از محتوای شما خوششان نیاید اجازه نخواهند داد که سایر مخاطبان از محتوای تولیدی شما بازدید کنند، البته عکس این مسأله نیز صادق است و کمک بسیاری را به کسب‌وکارها می‌کند. در ادامه به شما خواهیم آموخت که چگونه از این وسیله به نفع خودتان استفاده کنید.
برای این منظور ابتدا باید کارکردها و معیارهای سئو را دانست و علاوه بر مطالعه مقاله بالا توصیه می‌شود حتما سری هم مقاله زیر بزنید:

تولید محتوای متناسب با استانداردهای سئو

بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و استارت‌آپ‌ها توان پرداخت هزینه‌های هنگفت تبلیغات میدانی نظیر بیلبورد و یا آگهی‌های تلوزیونی را ندارند و به علت محدود بودن منابع مالی آن‌ها صحیح و بهینه خرج کردن یکی از اهداف اصلی این کسب‌وکارها می‌باشد که در این موارد آن ها می‌توانند با هزینه‌های بسیار جزئی‌تر نسبت به تبلیغات گسترده نتیجه قابل قبولی را تنها با کمک گرفتن از موتورهای جست‌وجو بگیرند. به صاحبان این کسب‌وکارها توصیه می‌شود برای پیاده سازی سئو حتما مقاله زیر را مطالعه کنند:

سئو چیست ، چک لیست اصول سئو برای کسب و کارهای نوپا

تا به اینجا صحبت‌های بسیاری در رابطه با موتورهای جستجو به میان آمد اما حرفی از نحوه کار آن‌ها زده نشد. البته مکانیزم کاری این موتورها چندان هم پیچیده نیست و می‌توان در یک جمله خلاصه کرد:

هرچه از نظر موتورهای جستجو مطالب شما برای مخاطبان مفیدتر باشد مخاطبان بیشتری را به سمت محتوای تولیدی شما هدایت می‌کنند و هرچه مخاطبان بیشتری محتوای شما را بخوانند به این معنا است که محتوای مفیدی دارید، پس موتورهای جستجو …

همانطور که ملاحظه می‌کنید این یک چرخه ساده است که می‌توان از آن برای رشد کسب‌وکار استفاده کرد.

در نهایت با دانستن مفاهیم اولیه سئو شما را راهنمایی می‌کنیم تا برای آگاهی از به روزترین استاندارها و دریافت راهکارهای سئوی وب‌سایت محتوای زیر را مطالعه کنید:

سئو و بهینه سازی سایت ـ ۲۷ تکنیک برای بهبود سئو وب سایت

 

۰ دیدگاه

نظر خود را بنویسید

اطلاعات شما اسپم نمیشود ، اگر راهکاری پیرامون نظر شما داشته باشیم رایگان مشاوره و همکاری میکنیم

ترتیبی که فرامحتوا برای خواندن این دسته از مطالب پیشنهاد میکند :

مطالب مرتبط با این مقاله