فراخوان جذب ایده در حوزه محتوا
اطلاعات بیشتر
مشاوره رایگان 02191097118

مراقب باشید اشتباه نکنید ! اصول سئو برای استارت آپ ها

خانه » سئو » مراقب باشید اشتباه نکنید ! اصول سئو برای استارت آپ ها

مراقب باشید اشتباه نکنید ! اصول سئو برای استارت آپ ها

سئو و چک لیست محتوا برای استارت‌آپ‌ها

یکی از مهم‌ترین اهداف هر کسب‌و‌کاری بهبود سئوی سایت است. در این مورد، اهمیت موتورهای جستجو و رتبه‌بندی آن‌ها از سایت‌های مختلف بر هیچ کس پوشیده نیست. موضوع سئو به اندازه‌ای مهم است که می‌توان گفت کسب‌و‌کارهایی که بتوانند سئوی سایت خود را به صورت چشم‌گیری بهبود ببخشند، تقریباً در سرازیری موفقیت قرار گرفته‌اند اما این مسئله برای استارت‌آپ‌ها و کارآفرینانی که در آغاز راه قرار دارند، یک کابوس واقعی است؛ به حدی که موفقیت یا عدم موفقیت در این موضوع می‌تواند در تمام انگیزه‌های آن‌ها مؤثر باشد. علی‌رغم اهمیت این موضوع، بسیاری از استارت‌آپ‌ها از جزئیات فرآیند بهبود سئو اطلاع دقیقی ندارند و به همین خاطر دقیقاً نمی‌دانند چه کارهایی را باید برای بهبود سئو انجام دهند. در این مقاله قصد داریم مشکلات رایج در این زمینه را بررسی کنیم و راه حل‌هایی را ارائه دهیم.

1)محتوای نامناسب و کم حجم

قبل از هر گونه تلاشی برای انتشار محتوا باید اطمینان حاصل کنید که محتوای تولید شده برای مخاطبان به عنوان یک محتوای عالی محسوب می‌شود. البته درباره‌ی هیچ موضوعی نمی‌توان پیش‌گویی کرد اما معیارهایی وجود دارد که باید قبل از به اشتراک‌گذاری یک مطلب از بابت آن‌ها اطمینان حاصل کنید: آیا تمام افراد حاضرند مطلب من را به اشتراک بگذارند؟ آیا حاضرند آن را به دوستانشان توصیه کنند؟ و یا حداقل آن را بپسندند؟ اگر برای مطلبتان در هیچ کدام از این سه دسته پاسخی نمی‌یابید، بهتر است دوباره آن را مرور کنید و کیفیت آن را ارتقا دهید. همچنین شما باید بدانید که در موضوع مورد نظر، جستجو‌ها بیشتر از چه جنسی است؛ مثلاً برای یک موضوع آماری احتمالاً اولویت با جستجوهای اینفوگرافیک باشد؛ در نتیجه شما باید اینفوگرافیک تولید کنید. به طور کلی قالب‌های محتوا باید بسته به نوع محتوای شما طراحی شوند. قبل از اینکه از کمبود میزان ترافیک سایت شکایت کنید، از بابت کافی بودن حجم مطالب اطمینان حاصل کنید. گوگل به صفحات با کیفیت با تعداد کلمات ۱۵۰۰ کلمه و یا بیشتر امتیاز خوبی می‌دهد؛ اما شما حداقل کاری که باید بکنید آن است که از ۷۵۰ کلمه کمتر ننویسید، زیرا ممکن است این کار برای شما امتیاز منفی هم به بار آورد.

2) نبودن جستجو برای موضوع

ممکن است با رعایت شرایط اولیه در تولید محتوا، هنوز هم نتوانسته باشید درصدی از جستجوهای افراد را در یک موضوع معین، به خود اختصاص دهید، به ویژه اگر استارت‌آپ شما یک ایده‌ی انحصاری باشد و مردم قرار است برای اولین بار با آن آشنا شوند، احتمال وقوع چنین حالتی افزایش می‌یابد. جای هیچگونه نگرانی نیست؛ اگر مردم هیچ اطلاعی درباره‌ی کسب‌وکار شما ندارند، طبیعی است که هیچ جستجویی را هم برای آن انجام ندهند. در این مواقع شما باید به سمت کاربران بروید و آن‌ها را از نقطه‌ای که در آن قرار دارند به سمت خود هدایت کنید. درک وضعیت فعلی، شناخت نیازهای کاربران و ارائه‌ی بهترین پاسخ‌ها قدم‌هایی هستند که باید در راستای معرفی وب‌سایت خود بردارید.

3) نادیده گرفتن حجم جستجو در google/bing

حتی اگر شما بهترین محتوای دنیا را هم داشته باشید، بدان معنی نیست که خیالتان از بابت ترافیک وب‌سایت راحت باشد. در واقع این دو ارتباط مستقیمی با هم ندارند به ویژه اگر حجم جستجوها درباره‌ی موضوع مورد نظر شما در موتورهای جستجو بسیار کم باشد. برنامه‌ریزی برای واژگان کلیدی یک امر ضروری برای استارت‌آپ‌ها است. کلمات کلیدی از سویی باید با جستجوهای کاربران در ارتباط باشد و از سوی دیگر نیز باید مطالب وب‌سایت را دربرگیرد. در این صورت می‌توان امیدوار بود که درصدی از جستجوهای کاربران به افزایش ترافیک وب‌سایت شما منجر شود.

4) بی‌توجهی به مبانی سئو

برای ارزیابی سئوی وب‌سایت باید همه چیز را بررسی کنید: عنوان‌های اصلی، تیترها، میان‌تیترها، ‏URL، تصاویر و از همه مهم‌تر توصیفاتی که درباره‌ی آن‌ها به کار رفته است. اگرچه این توصیفات معمولاً نادیده گرفته می‌شوند اما موتورهای جستجو برای امتیازدهی به آن‌ها دقت می‌کنند و بر این اساس در بین وب‌سایت‌ها تمایز ایجاد می‌کنند. CTR بالا یا به عبارتی نرخ کلیک نسبت به رتبه سایت، هر چقدر بالاتر باشد، ترافیک بیشتری را برای سایت شما به ارمغان می‌آورد.

5) ناسازگاری وب‌سایت با موبایل

در دنیای امروز با عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند در بازار، تلفن‌های همراه می‌توانند به میزان قابل توجهی ترافیک برای سایت‌ها به دنبال داشته باشند. بنابراین طراحی وب‌سایت به صورتی که استفاده از آن برای تلفن‌های همراه آسان باشد، همیشه نتایج خوبی را به دنبال دارد. بسته به نوع وب‌سایت، ممکن است میزان ترافیک بعضی از سایت‌ها را کاربران تلفن‌های همراه رقم بزنند. باید اطمینان حاصل کنید که وب‌سایت شما از این نظر کاملاً بهینه شده و از نظر سرعت و UI/UX می‌تواند کاربران تلفن همراه را به خود جذب کند. سرعت، جلوگیری از مسدود کردن تصاویر css و جاوا اسکریپت، استفاده از داده‌های ساختاری، استفاده از طراحی وب ریسپانسیو و بهینه‌سازی محتوا متناسب با کاربران تلفن همراه و اقتضائات گوشی از مهم‌ترین معیارهایی هستند که در این زمینه باید به آن‌ها توجه کرد.

6) محتوای تکراری

محتوای تکراری برای سئو مانند سم است. استفاده از برچسب‌ها و تگ‌ها را در هر مطلب فراموش نکنید؛ البته این برچسب‌ها باید معتبر باشند. این کار اگرچه ممکن است زمانبر باشد اما در نهایت نتایج مثبتی را به بار خواهد آورد. از محتوای تکراری و یا محتوای کپی شده از جاهای دیگر به هیچ وجه استفاده نکنید.

7) رقیبان بهتر

باید بپذیرید که سئو تنها مسئله شما نیست و باید در برخی زمینه‌ها از سایر رقبا قوی‌تر عمل کنید. بر روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و سعی کنید جایگاه خود را از طریق آن‌ها ارتقا دهید.

8) کندی سایت

تأثیر سرعت بر رتبه‌بندی به ویژه برای بارگذاری در تلفن همراه بسیار حائز اهمیت است. هیچ کس حوصله ندارد زمان زیادی را تا بارگذاری یک وب‌سایت منتظر بماند. برای بهینه‌سازی سرعت سایت، باید تصاویر را بهینه سازی کنید و از یک CDN یا سرور ارتقا یافته استفاده کنید.

9) لینک‌های داخلی/خارجی

لینک‌های داخلی بخش مهمی از هر کمپین تبلیغاتی اینترنتی هستند که بین مطالب وب‌سایت ارتباط برقرار کرده و یک ساختار داخلی را به وجود می‌آورند و از این طریق سئو را بهبود می‌بخشند. به منظور طراحی یک ساختار منسجم برای وب‌سایت می‌توانید از تجربه‌های موفق سایت‌های مشابه استفاده کنید.

10) بی‌توجهی به محتواهای قدیمی

مسئله سئو همیشه باید در ذهن شما پررنگ باشد؛ جستجوگرها هیچگاه بی‌خیال امتیازدهی نمی‌شوند و مدام در هر لحظه، سایت‌ها را ارزیابی می‌کنند. اگرچه صفحات قدیمی به دلایل مختلف ارزش بیشتری دارند، اما گوگل به محتوای جدید علاقه‌مند است؛ بنابراین باید یک رویکرد ترکیبی را پیش بگیرید تا جایگاه خوبی در رتبه‌بندی به دست آورید.

11) فعال نبودن در شبکه‌های اجتماعی

باور این موضوع بسیار مشکل است! زیرا امروزه بدون شبکه‌های اجتماعی نمی‌توان هیچ‌گونه موفقیتی به دست آورد و آن‌ها از هر جهتی بر بهبود سئو تأثیرگذارند. این مسئله نه تنها باعث امتیازدهی گوگل به شما می‌شود، بلکه در موفقیت کسب‌وکار شما نیز تأثیر بسزایی دارد. رسانه‌های اجتماعی می‌توانند ضریب نفوذ محتوای شما را افزایش داده و از این طریق میزان ترافیک سایت شما را بالا برده و در نهایت سئو را بهبود بخشند.

منبع:

https://www.ranky.co/

 

برای ما بنویسید که به چه موضوعی علاقه مند هستید تا برای شما تولید محتوا شود ؟

ترتیبی که فرامحتوا برای خواندن این دسته از مطالب پیشنهاد میکند :

مطالب مرتبط با این مقاله  
۰ دیدگاه

نظر خود را بنویسید

اطلاعات شما اسپم نمیشود ، اگر راهکاری پیرامون نظر شما داشته باشیم رایگان مشاوره و همکاری میکنیم