فراخوان جذب ایده در حوزه محتوا
اطلاعات بیشتر
مشاوره رایگان 02191097118

ارتقای سئو با بهبود پست‌های پیشین وبلاگ

خانه » سئو » ارتقای سئو با بهبود پست‌های پیشین وبلاگ

ارتقای سئو با بهبود پست‌های پیشین وبلاگ

بی ­شک یکی از رویکردهای تقویت وب­ سایت بهبود محتوای سابق در عوض تولید محتوای جدیدتر است. در صورتی که مدت زمانی طولانی وب ­سایت خود را راه‌­اندازی کرده باشید، بی ­شک خواهید دید که پست‌­هایی از سال‌ها پیش در آن وجود دارد که با استانداردهای فعلی سئو بهینه نیستند. راهکارهای متعددی وجود دارد که می‌­توان برای بهبود رتبه‌­بندی این صفحات انجام داد. هر یک از نکاتی را که در ادامه به آن‌­ها اشاره شده به عنوان یک منبع معتبر در نظر بگیرید:

محتوای طولانی­‌تری تهیه کنید

یکی از ابتدایی­‌ترین مؤلفه‌­هایی که امروزه بیش از هر زمان دیگری در ارتباط با رتبه‌­بندی حائز اهمیت است، عمق محتوا است. برای هر صفحه­­‌ای که می­‌خواهید به رتبه‌ی خوبی در موتورهای جستجو دست یابید، به طور متوسط محتوایی با 1600 کلمه یا بیش‌تر تولید کنید. برای آنکه تا حد امکان به محتوا عمق ببخشیم، بواسطه‌ی ارائه‌ی سلسله مراتبی از جزئیات، این اقدام را انجام می‌­دهیم. این بخش عملاً می­‌تواند مهره‌ی اساسی رتبه‌­بندی وب­ سایت شما باشد. از همین رو اطمینان بیابید که محتوای فوق، محتوایی بدون تاریخ مصرف است. بنابراین سوای تولید محتوای جدید، تهیه‌ی محتوای همیشه سبز(بدون تاریخ مصرف) نیز حائز اهمیت است.

مثال:

تشکیل پرونده‌ی طرح دعوی و شکایت از شرکت‌­های بزرگ با استفاده از در اختیار داشتن حق امتیاز (تگ تیتر H1 )

پاراگراف مقدمه

چگونه می‌­توانید خواستار طرح دعوی شکایت از شرکت‌­های بزرگ بر اساس حق امتیاز شوید؟ (تگ عنوان فرعی H2)

متن اصلی

ارائه‌ی طرح دعوی شکایت از شرکت­‌های بزرگ بر اساس حق امتیاز (تک عنوان فرعی H2)

متن اصلی

نحوه­‌ی تعین تکلیف  طرح دعوی شکایات از شرکت‌­های بزرگ بر اساس حق امتیاز (تک عنوان فرعی H2)

متن اصلی

پرسش و پاسخ طرح دعوی شکایت حق امتیاز(تک عنوان فرعی H2)

پارگراف مقدمه

سؤال 1: طرح دعوی حق امتیاز چگونه عمل می­کند؟ (تک عنوان فرعی H3)

پاسخ

سؤال 2: هزینه طرح دعوی حق امتیاز چقدر است؟

پاسخ

سؤال 3: چگونه یک وکیل مدافع حق امتیاز را بیابیم؟

پاسخ

 

علت این سلسله مراتب چیست؟

گوگل تگ عنوان H1 یا به عبارتی عنوان صفحه‌ی شما را به عنوان کلید واژه‌ی اصلی در نظر می‌­گیرد و آن را به عنوان مقدمه‌ی محتوا می‌­بیند. تگ‌­های عنوان H2 به عنوان اثبات حقیقت بیان شده در تگ عنوان H1 است و از همین رو باید با آن مرتبط باشند، در نتیجه کلید واژه‌­های اصلی خود را همراه با دلایل اثبات آن‌ها مجدداً در H2 بگنجانید. تگ‌­های عنوان H3  در متن تنوع ایجاد می‌­کند و به عنوان جایگاه خوبی برای گنجاندن کلید واژه­‌های دنباله‌دار(جهت ترغیب کاربر به انجام کاری) عمل می‌­کند. در نتیجه ربات خزنده‌ی گوگل آن‌ها را انتخاب می‌­کند. نتیجه‌ی آن یک صفحه‌ی قابل خواندن است که به صورت موضوعی بهینه‌­سازی شده است.

 

استفاده از گوگل آنالیتیکس

شما صرفاً بر محتوای خود نفوذ ندارید بلکه در برابر بازدیدکنندگان خود نیز از اقتدار برخودارید. صفحات گوگل آنالیتیکس خود را بررسی نمایید تا به بینشی در زمینه‌ی چشم‌انداز شرکت خود برسید. بدین ترتیب شما کشف خواهید کرد که چه صفحاتی بازدیدکنندگان را به سوی وب­ سایت شما هدایت می‌­کند، توجه آن‌ها بعداً به کجا جلب می­‌شود و صفحات شما چگونه کاربران را به سمت وب­سایت­­‌تان می‌­کشاند. مهم‌تر از همه آنکه می‌­توانید ارزش صفحات قدیمی را بواسطه‌ی گوگل آنالیتیکس تعیین نمایید و پس از یافتن صفحات قدیمی‌­تر که هم‌چنان دارای ترافیک ارگانیک محسوب می­‌شوند، آن‌ها را بهینه‌سازی نمایید.

 

انتخاب بهترین کلمات کلیدی دنباله‌­دار

بواسطه‌ی کلمات کلیدی دنباله‌­دار در این صفحات طولانی می­‌توانید ترافیک و بازدید بیشتری را کسب کنید. تا زمانی که بازدیدکنندگان در نرخ خروج کاربر پایین‌­تر و ماندگاری بالاتر در یک صفحه سهیم هستند، رتبه‌­بندی کلی شما هم‌چنان رو به افزایش خواهد بود. با این حال شما باید در ابتدا در خصوص جستجو­های دنباله‌دار خود تجدید نظر نمایید.

تصور کنید قصد دارید یک بخش پرسش و پاسخ در خصوص ورشکستگی ایجاد کنید. حال، به نوار آدرس خود بروید و عبارت “چگونگی ورشکستی” را تایپ کنید. در ادامه‌ی پیشنهادات موتور جستجو مثلاً  “چه مدت زمان می‌برد؟”، “چگونه خانه‌ی خود را حفظ کنید؟” و… ارائه می‌­شود. حال حدس بزنید چه اتفاقی افتاده؟ این سؤالات همان پرسش و پاسخی است که برای شما مطرح شده است.

 

 

نکات حرفه‌­ای برای تغییر شکل محتواهای قدیمی

همان‌گونه که اشاره کردیم برای ارتقای رتبه‌بندی سایت علاوه بر تولید محتوای جدید می­‌توان محتواهای قدیمی را بهبود بخشید. در همین ارتباط نکاتی وجود دارد که می‌­بایست آن‌ها را در نظر بگیرید، این نکات شامل:

 

  • درج محتواهای فاقد تاریخ مصرف:

احتمالاً تمایل ندارید هر چند سال یکبار مجدداً به این صفحات باز گردید. به خوبی بیاموزید که محتوای بدون تاریخ مصرف چیست و استراتژی تولید محتوای خود را مطابق آن طراحی کنید.

نکته: محتوای همیشه سبز یا بدون تاریخ مصرف به محتوایی گفته می‌­شود که همواره مطرح و مناسب می‌­باشد. محتوای جالب و مناسبی را که از مد نیفتاده و هم‌چنان تازگی دارد را می‌­توان به صورت آنلاین در موتورهای جستجو پیدا کرد. محتوای همیشه سبز می­‌تواند به انتقال بازدید به وب‌­سایت شما و ارائه‌ی یک جایگاه ارزشمند در رتبه­‌بندی گوگل برای ماه‌ها و یا سال‌ها پس از انتشار نخست آن کمک کند. پس ضروری است همواره تولید محتوای بدون تاریخ مصرف را رأس کار خود قرار دهید.

  • درج پیوندهای داخلی:

می‌­توانید بواسطه‌ی ایجاد یک وب محتوا به گوگل اثبات کنید که در هر آنچه به کلید واژه‌ی اصلی شما مرتبط است دارای تخصص هستید. برای همین منظور، هر کجا امکان دارد بین ارزشمندترین صفحات خود لینک ایجاد کنید.

  • لینک از سایر سایت‌­ها:

ممکن است یک کارزار پست‌­گذاری توسط میهمانان راه‌­اندازی نمایید و یا از طریق شبکه‌­های اجتماعی صفحه‌ی خود را تبلیغ کنید. اینکه چگونه این بک لینک‌­ها را دریافت می‌­کنید اهمیت چندانی ندارد، اما بی‌­شک ضروری است اعتبار و صحت محتوای خود را به گوگل اثبات نمایید.

  • فهرست مطالب:

یک افزونه‌ی جانبی خوب تهیه کرده و فهرست مطالب را خودتان بنویسید. به هر صورت از وجود یک فهرست مطالب اطمینان بیابید، چرا که این مسئله تفاوت زیادی ایجاد می‌­کند. گوگل به راحتی اطلاعات را از فهرست مطالب دریافت می­‌کند تا برش‌­های کوچک مقالات شاخص را مرتب نماید.

  • به گوگل بگویید چه اتفاقی در حال وقوع است:

به منظور پیگیری سریع فرایند رتبه‌­بندی، بهتر است پس از تولید محتوای جدید و قرار دادن آن در سایت و ایجاد پیوند بین صفحات قدیمی­تان نقشه راه وب­ سایت خود را به گوگل ارائه نمایید. از رسانه­‌های اجتماعی برای استخراج کلمات مرتبط با صفحات جدید خود استفاده کنید؛ دریافت سیگنال­‌های اجتماعی، صفحات را بیشتر تحت تأثیر قرار می‌­دهد تا مجدداً به خوبی رتبه‌­بندی شوند.

 

چهار دلیل بروزرسانی محتواهای قدیمی

  • بروزرسانی محتوای قدیمی با سرعت بیشتری نسبت به تولید محتوای جدید صورت می‌­گیرد.
  • بواسطه‌ی بروزرسانی یک پست قدیمی­‌تر می‌­توانید کیفیت وبلاگ خود را افزایش دهید.
  • ترویج محتوای قدیمی در شبکه‌­های اجتماعی آسان‌تر است چرا که از پیش می‌­دانید باید با چه گروهی آن را به اشتراک بگذارید.
  • محتوای قدیمی منجر به رتبه‌­بندی بالاتری در موتور جستجو می‌­شود؛ چرا که محتوای فوق از قبل دارای اعتبار است.

 

چه مواردی نباید در بروزرسانی محتوای قدیمی تغییر نماید:

  • موضوع
  • بهترین بخش­‌های آن
  • آدرس اینترنتی

برای آنکه بدانید کدامیک از بخش­‌های محتوا را باید حفظ نمایید، می‌­توانید به نظرات رجوع کرده و شبکه‌­های اجتماعی را برای نکات به اشتراک گذاشته شده بررسی نمایید و به مخاطبانتان توجه نمایید.

 

چه مواردی باید بروزرسانی شود:

  • افزودن جزئیات، مثال و بسط متن
  • افزودن رسانه‌­هایی چون تصاویر، محتوای صوتی و تصویری
  • افزودن اطلاعات کارشناسان، نقل قول­‌های  شرکت‌کنندگان

 

به اختصار باید گفت یکی از راهکارهای ارتقای سایت علاوه بر تولید محتوای جدید، احیا و بروزرسانی محتواهای معتبر قدیمی است که از رتبه‌ی خوبی در گوگل برخوردارند.

 

 

تولید شده در فرامحتوا و چاپ شده در هفته‌نامه‌ی شنبه؛ شماره‌‌ی ۶۲؛ صفحه‌ی ۱۲ (لینک نشریه)

برای ما بنویسید که به چه موضوعی علاقه مند هستید تا برای شما تولید محتوا شود ؟

ترتیبی که فرامحتوا برای خواندن این دسته از مطالب پیشنهاد میکند :

مطالب مرتبط با این مقاله  
۰ دیدگاه

نظر خود را بنویسید

اطلاعات شما اسپم نمیشود ، اگر راهکاری پیرامون نظر شما داشته باشیم رایگان مشاوره و همکاری میکنیم