با محتوای خوب خوشنامی سازمانی بخرید
خوشنامی سازمانی دستاورد تولید محتوای ارزشمند
خوشنامی واژهای است که امروزه زياد مورد استفاده قرار میگيرد. خوشنامی يک سازمان به عملکرد، سياستها، خطمشیها و رفتار کارکنان آن وابسته است، اما در نهايت اين ذينفعان هستند که در مورد خوشنامی سازمان قضاوت میکنند و متناسب با آن تصميم میگيرند. ذینفعان سازمان در دنیای مجازی چه انتظاری از عملکرد سازمان دارند؟
خوشنامی برداشت ذهنی از عملکرد گذشته و تصوير رفتار آينده سازمان است كه مستقل از محيط كسبوكار و آنچه كه ديگران رفتار میكنند، نيست. يك برند توسط سازمان خلق و كنترل میشود، اما خوشنامی چيزی است كه توسط ديگران به سازمان نسبت داده میشود. شما میتوانید با تولید محتوای ارزشمند سطح آگاهی مشتریان خود را افزایش دهید، بنابراین آنها به شما اعتماد میکنند. شما موفق میشوید برند خود را با افزایش کیفیت خدمات و محصولات و همچنین کیفیت محتوا بسازید. از طرف دیگر مخاطبان برند شما را خوشنام خواهند دانست. این تأثیر قدرت محتوا بر تصویر برند شماست.
خوشنامی يا شهرت سازمان، بعد تاریخی و فرهنگی تصوير سازمان و حافظهی اجتماعی ذينفعان است كه بر پايهی انتظارات و در پاسخ به نیازهای آنها شكل میگيرد و به سازمان اختصاص میيابد. اینکه شما در طول زمان چه خدمات و محصولاتی ارائه کردید، با مخاطبان چگونه رفتار کردید و تعهدات خود را در برابر جامعه چگونه جامهی عمل بپوشاندید، حافظهی تاریخی و اجتماعی ذینفعان شما را میسازد. هر چند كه ذينفعان، از مديريت سازمان انتظار دارند كه از خوشنامی حفاظت كند و آن را ارتقا بخشد، اما مديريت فقط به طور غيرمستقيم روی آن كنترل دارد. بر خلاف خوشنامی، برند برای اينكه به گروهی از ذينفعان فروخته شود، توسط سازمان ساخته میشود و به همین دلیل بيشتر از خوشنامی كنترلپذير است. تنها عاملی که در دنیای مجازی از برند شما محافظت میکند و نام نیکی از شما در ذهن مخاطبان میسازد، محتوایی است که برای مشتریان ارزش افزوده ایجاد نماید. خوشنامی، مانند يك دارایی ثابت و مستهلك شونده نيست و قيمتگذاری آن به عنوان يك دارایی غيرملموس نيز به سادگی امكانپذير نبوده و چگونگی تعيين ارزش برای آن، بين صاحبنظران محل بحث و گفتگو است. به كار بردن واژهی دارایی برای خوشنامی، قبل از اينكه جنبهی مالی داشته باشد، بيشتر مشوق و برانگيزاننده است. واژهی مقابل دارایی، یعنی تعهد يا بدهی، نشاندهندهی اين است كه برای خوشنامی سازمان مشكلی به وجود آمده است. اگر آسیبی به خوشنامی وارد شود، كاهش ارزش را به دنبال خواهد داشت. هدف مديريت بايد اين باشد كه خوشنامی را ارتقا دهد و آن را با استراتژیهای سازمان يكپارچه كند. اين امر مستلزم اين است كه درك درستی از عوامل تأثيرگذار بر خوشنامی از ديد ذينفعان وجود داشته باشد.